Ryssland 2018 VM: Messi sa att Nigeria har två ansikten

Barcelona nummer 10 billiga fotbollströjor ägare Lionel Messi har brutit tystnad på VM-tecknet som slog Argentina och Nigeria i samma grupp D.

Messi, som har mött Nigeria flera gånger på ungdom och högre nivå, är försiktig med Super Eagles och säger att de kan göra många mål om de finner sin rytm.

Messi var ursäkta från november vänskap mellan La Albiceleste och Super Eagles, i hans frånvaro, förlorade sydamerikanerna 4-2 trots att de ledde 2-0 vid en punkt under matchen. Messi tröja till salu online butik.

Messi berättade för TyC Sports på onsdag: ”Nigeria är så, de har två ansikten. De har mycket bra spelare, det var klart under andra halvlek. men de tillåter dig också att spela, de lämnar luckor och många utrymmen genereras. Vi spelade många gånger mot varandra, men pratade aldrig. Helt enkelt en hälsning och respekt för alltid, ”tillade Lionel Messi.

Barcelona Fotbollströjor Barn 2017-18 Lionel Messi 10 Hemma Matchtröja

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Comments are closed.